Contact met overledene

Handige hulpmiddelen die de verbinding met de dierbare overledene vergemakkelijken:

  • Een foto waar hij/zij liefst recht in de lens kijkt en hellemaal alleen en in zijn geheel op staat.
  • Een voorwerp die de overledene ten lijve droeg.
  • Een voorwerp waar de overledene een emotionele binding mee had.

Hoe werkt het ?

Zie ook uitleg bij "rubriek Reading – Fotoreading"!

In principe kan de verbinding met de overledene reeds gemaakt worden door enkel een naam en voornaam te weten, het kan makkelijker gaan met een hulpmiddel. Contact met overledene kan ik nooit verzekeren dat dit lukt, dit is zeer persoonlijk en niet altijd voor iedereen toegankelijk.

Het moment dat ik contact met de overledene krijg, is het vaak zo, dat ik als eerste de doodsoorzaak aanvoel, enorme steken in mijn hart, verstikking, pijnen, ...
Zodra deze verdwenen zijn krijg ik welbepaalde beelden en informatie door, die vaak door derden worden doorgegeven. Wacht dan gerust af tot dat ik uitgesproken ben en dan zal ik u vragen of er nog iets is wat u wenst te weten. Doet u dit niet kan de verbinding verbroken worden wegens storing.

Deze confrontatie is meestal heel emotioneel en zeer vreugdelijk, het weten dat er toch nog iets anders bestaat als de dood. Na de aardse dood, blijft de ziel bestaan en blijft er slechts een kostuum achter.

Het is vrij vaak dat er bij een algemene reading, fotoreading of coaching, een overledene contact met mij opneemt, om de cliënt verder te helpen met de moeilijke/onverwerkte situaties van zijn levenspad. Zo kan het zijn dat deze informatie noodzakelijk is, om bijvoorbeeld de overlevende uitleg en bewijzen te geven dat die nog wel dergelijk op hem/haar waakt.

De verkregen informatie kan grappige anekdotes aanhalen en fijne situaties uit het verleden doen herschijnen.

Zielen die zijn overgegaan zijn niet altijd oproepbaar en mogen niet worden gestoord voor spelletjes of puur als probeersel.

Denk goed na vooraleer u uw vraagstelling stelt!

Neem dit serieus! Hier is niets speels aan.