Wie ben ik?

Ik ben Itai de Leeuw, geboren in 1974 te Tel-Aviv. Ik zat toen al vol ongeduld, aangezien ik zelf besloten had om na 6,5 maand het veilige plekje bij mijn moeder te verlaten.
Nadat ik eenmaal de overlevingsprocedure voorbij was, zijn mijn ouders naar Antwerpen verhuisd.

Ik ben getrouwd met een liefdevolle vrouw uit het Brusselse. We hebben samen drie prachtige dochters op de wereld mogen brengen en heden wonende te Lubbeek, Vlaams-Brabant.

Ondanks dat ik opgegroeid ben geweest in een liefdevol gezin, heb ik het altijd heel moeilijk gehad met emoties. Ik weet nu dat dit is omdat ik heel veel aanvoel van situaties van anderen rondom mij. Het is niet altijd even fijn om alles maar te voelen. Nu kan ik dit een plaats geven en is dat voor mij makkelijker hanteerbaar. Deze gave geeft me nu de mogelijkheid om anderen te helpen.

Mijn spirituele naam is Blue Eagle. Deze naam heb ik op een dag binnengekregen, zonder enige verdere vorm van uitleg. Ik heb daarom een consult gehad, bij iemand die aan channeling doet (spreekt in naam van zijn gids).

Wat betekent Blue Eagle voor mij ?
Begrijp goed dat deze benoeming duidelijk zijn basis kent van eerder realiteit, waarin het Sjamanisme zich toont. Neem het eenvoudig weg aan, dit is goed. De basis is correct.

Dus ik mag dit als mijn naam beschouwen, heb ik nog inwijdingen nodig als Sjamaan ?
U kreeg dit reeds. En dit heeft betrekking op een hele reeks reïncarnatie cyclussen. Dit oude gegeven gehuisd binnen diepere celstructuur, is nog steeds uw deel. Laat u dan ook niet verwarren.
Wat u aan informatie bekwam is zoals ik al zei correct en reëel.

Ik mag mezelf dus Sjamaan noemen ?
Correct, het is niet enkel wat geschied binnen uw huidige levensvorm, het wordt doorgezet, het zijn ook de connecties, zoals ik reeds zei, nog oude realiteit binnen de huidige celstructuur, welke zijn invoeging kent binnen de huidige levensvorm.

Blue Eagle is voor mij de andere kant van Itai De Itai die u niet zomaar op straat tegenkomt, maar de Itai die ter beschikking staat voor iedereen en dit dan om informatie door te geven om anderen terug op hun pad te begeleiden. Vanaf dat ik mijn naam als Blue Eagle heb doorgekregen, stel ik mezelf dan ook in als Blue Eagle, ter bescherming van mijn eigen ik.

Mijn hartenwens is altijd geweest om mij volledig in te kunnen zetten voor het spirituele, ten behoeve van de medemens.